top of page
diensten top

DE DIENSTEN VAN

BENEFIT PARTNERS

Benefit Partners adviseert en assisteert op alle gebieden die met pensioen, lijfrenten en alle andere vormen van oudedagsvoorzieningen te maken hebben. Het kan gaan om pensioen van een directeur-grootaandeelhouder, een werknemer in loondienst, een particulier of een werkgever die vragen heeft over de of een pensioenregeling van het bedrijf..

Ook op het gebied van financiële zorg voor elkaar, bijvoorbeeld na overlijden, kunnen wij onze relaties adviseren.

ZOWEL ZAKELIJK ALS

PARTICULIER

Veel van de opdrachtgevers van Benefit Partners zijn zakelijke relaties. Steeds vaker vinden ook particuliere relaties de weg naar ons voor pensioenadvies. Het verkrijgen van inzicht in het te verwachten pensioeninkomen, advies met betrekking tot een pensioenaanbieding van een nieuwe werkgever en echtscheiding zijn voorbeelden van zaken waarbij Benefit Partners prima kan assisteren.

zakelijk & particulier

PENSIOENEN, LIJFRENTEN

EN OUDEDAGSVOORZIENINGEN

Benefit Partners mag op basis van de Wft-vergunning 'Pensioen' bemiddelen bij het afsluiten van financiële producten en/of het beheren daarvan. Sinds enkele jaren rekent Benefit Partners ook het beheer van collectieve pensioenregelingen tot haar diensten.

pensioenen

ACTUARIËLE BEREKENINGEN VOOR ADVISEURS

Met Benefit Partners schakelt u als administratiekantoor, accountant of fiscalist een specialist in en brengt u de aan de pensioenberekening verbonden risico’s buiten de deur. Benefit Partners verzorgt de berekening van de fiscale en commerciële waarde van de pensioenvoorziening of het (loon)stamrecht in eigen beheer voor u. De berekening leveren wij 365/24/7 binnen 24 uur, mits wij alle informatie hebben die nodig is voor de berekening.

berekeningen

FISCALISTEN, ACCOUNTANTS- EN

ADMINISTRATIEKANTOREN

Sinds 2000 verzorgt Benefit Partners voor diverse accountants-, administratie- en Belastingadvieskantoren en fiscalisten alle berekeningen, advies en juridische documenten op het gebied van pensioen in eigen beheer voor DGA’s. Tevens adviseert Benefit Partners werkgevers op het gebied van pensioen voor de medewerkers van deze werkgevers.

administratiekantoor
bottom of page